Ladgerda Amstrong Wto 04 Cze 2019, 00:16 | |
| Relacje Ladgerdy Ladgerda jest pozytywnie nastawioną do świata osobą, która pomaga zaaklimatyzować się pierwszakom oraz szkolić zakresie akrobatyki i giętkości ciała. Rankiem uprawia jogę. Nie jest agresywna, ale lubi walczyć i wtedy pochłania ją całkowicie adrenalina.
Scarlett Thorburn
Przyjaciółki od serca w tym opanowanym testosteronem świecie półbogów, wspierające się nawzajem przy butelce wina i wegetariańskim jedzeniu. Dzielą się najbardziej intymnymi sekretami. Scottie jest kolorem pomarańczowym w szarozielonym świecie Lad. WSPÓLNE SESJE:- 3W: Wino, Witarianizm i Wibratory | LINK
|
|
Ragnar Crow
Oh, Capitan, my Capitan WSPÓLNE SESJE:- Spotkanie przy mini-bufecie | LINK
|
|
Olov Eriksson
Od przybycia do obozu dobrzy kumple, chociaż Ladg ciągle mu wypominała, że jest rok starsza i lepsza. Razem próbowali pierwszy raz wódy. Wraz z dorastaniem ich relacje trochę się rozluźniły, jednak nadal pozostała przyjacielska rywalizacja. WSPÓLNE SESJE: |
|
Ostatnio zmieniony przez Ladgerda Amstrong dnia Czw 13 Cze 2019, 18:13, w całości zmieniany 3 razy |
|
Re: Ladgerda Amstrong Wto 04 Cze 2019, 19:37 | |
| Jesteśmy w tej samej drużynie. A skoro Ladgerda jest pozytywnie nastawiona to może chodźmy w przyjaźń? Nadal szukam "BFF" :DD |
|
Re: Ladgerda Amstrong Wto 04 Cze 2019, 19:43 | |
| Scarlett zdecydowanie! Jestem za, na dodatek obie panie są wegetariankami, a przyjaciele zawsze dobrze i mile widziani. Widzę jak podkrada we wcześniejszych latach Ladgerdzie eyeliner. |
|
Re: Ladgerda Amstrong Wto 04 Cze 2019, 19:51 | |
| O rany, super <3 Mega się cieszę i czekam na wspólny wątek! |
|
Re: Ladgerda Amstrong Wto 04 Cze 2019, 19:52 | |
| Ja jestem wolna więc kiedy chcesz :D |
|
|