Heron Varr DpyVgeN
Heron Varr FhMiHSP

Heron Varr

Heron Varr
Heron Varr
Heron Varr Nie 10 Lut 2019, 21:01

POSTAĆ
Imię Heron
Nazwisko Varr
Wiek 32
Pochodzenie Grecja
Staż w obozie 22 lata
Rodzic Hades
Drużyna Dionizosa
Ranga Wojownik
Deidrick Casey Jon
Aparycja
Czarne włosy i ciemne, piwne oczy, ponoć z twarzy jestem całkiem podobny do swojego ojca. Nie wiem tylko czy jest to powód do dumy, wszak jest on uważany za tego złego. Mam nieco odmienne zdanie ale to nie ten temat.
Mam około metr i dziewięćdziesiąt trzy centymetry wzrostu, jestem dość dobrze zbudowany ale nie wchodzę w drzwi bokiem bo w ramionach się nie mieszczę. To raczej dobrze, zwinność i szybkość przyjadę się w życiu, siłę można zawsze podbudować. Nie to żebym narzekał na jej poziom, po prostu wiem że kulturystą nie zostanę, za dużo by mnie było.
Charakter
Powiadają że jestem cichy i spokojny, bardziej obserwator aniżeli uczestnik większości konwersacji, wiem jednak że mam własne zdanie co do wielu rzeczy i potrafię je wyrazić. Niekiedy jednak nie warto tracić na to sił i czasu. Często też polegam na intuicji, do tego przywykłem że ludzie raczej mnie unikają, przez co nauczyłem się że samotność nie jest taka zła a trening ciała i ducha wymazuje te bardziej prymitywne ciągutki do przebywania w stadach.
Przykładowy post

Urodziłem się w Grecji ponad trzy dekady temu i mieszkałem tam aż do trzeciego roku życia, później wiele podróżowaliśmy wraz z dziadkami. Mama zmarła przy porodzie, nigdy jej nie poznałem. Przez pierwszą dekadę życia zwiedziłem Grecję, Irlandię, Włochy, Rosję, trafiłem nawet do Polski. Nigdy nie zawiązałem głębszych przyjaźni bo nie było z kim. Szczerze? Nie żałuje, co widziałem i zwiedziłem to moje, do tej pory cenie te wspomnienia bo później było już tylko gorzej.
Mając dziesięć lat dowiedziałem się o świecie który nie powinien istnieć, ba, dowiedziałem się tego od dziadków którzy okazali się być satyrami. Mój świat się zawalił a dyskusja na temat tego gdzie mnie wyślą była wykluczona. Hades postawił jasne żądania co do mojej przyszłości i miałem je spełnić bez mruknięcia. Tak właśnie znalazłem się w Obozie półbogów.
Trenowałem, uczyłem się, wypełniałem misję, po pierwszym roku myślałem że coś się zmieni, że może wreszcie kogoś poznam, zaprzyjaźnię się. Minęły ponad dwie dekady i nic się nie zmieniło prócz tego, że mam trochę lat na karku, urosłem, zmężniałem i wiem więcej niż nie jeden profesor uczelni wyższych. Większość osób wciąż dziwnie na mnie reaguje, co jest pewnie związane z moją aurą.
Może jeszcze kiedyś coś się zmieni i nie tylko trening będzie mi "przyjacielem".

Ciekawostki

-Większość osób się mnie boi
-Jestem bardzo spokojny, do czasu
-Znam angielski, grecki, rosyjski, niemiecki, włoski, polski i łacinę
-Uwielbiam walkę wręcz i na broń białą
-Często czytam książki
-Nie odzywam się za dużo
-Mam marzenie którego nie potrafię spełnić
-Nie lubię pomidorów na pizzy
-Dla relaksu gram na skrzypcach
-Często tworze różnorakie rękodzieła, od rzeź po plecionki, broń i inne takie.
Heron Varr
Heron Varr
Re: Heron Varr Nie 10 Lut 2019, 22:00

podbijam do sprawdzenia
Gość
Gość
Re: Heron Varr Nie 10 Lut 2019, 23:28

Nie ma co przedłużać. AKCEPT!

Otrzymujesz ode mnie 70 punktów mocy boskiej
Co do punktów umiejętności- 22 lata = 540 punktów umiejętności

Życzę miłej gry! :)
Sponsored content