Bliskie przyjaciółki Znajomość tej dwójki ciągnie się aż do początków ich obecności w obozie.Na początku były wręcz nierozłączne - wszędzie łaziły razem, a jeśli widziałeś gdzieś jedną druga na sto procent kręcił się w pobliżu. Z czasem jednak zaczęły się od siebie oddalać, a gwoździem do trumny okazał się... facet. Obie heroski zaczęły żywić uczucie do tego samego chłopaka i tak jakoś wyszło, że każda z nich poszła w swoją stronę. Nie obyło się oczywiście bez kłótni, mimo iż toczyła się ona o rzecz tak bardzo trywialną. Przez trzy lata nie utrzymywały żadnego kontaktu, głównie przez brak czasu. Dopiero sześć lat temu zaczęły się na powrót koleżankować - w końcu nic tak nie łączy ludzi jak wspólne polowanie na potwory na Alasce. Teraz Amaya bez wahania może nazwać Scarlett jedną z najbliższych jej osób w obozie.
Ostatnio zmieniony przez Amaya Sanchez dnia Czw 18 Lip 2019, 20:05, w całości zmieniany 1 raz
Scarlett Thorburn
Re: Amaya Sánchez Czw 18 Lip 2019, 19:14
Okej, to przeczytałam trochę Twojej karty i mam taką propozycję: obie są podobnie stażem w obozie, więc znają się pewnie od początku. Poznały się jeszcze jako tak naprawdę dzieciaki, więc na początku mogły lubić się razem bawić i się trzymały razem. I tu nie wiem czy element dramki zrobimy, że pokłóciły się o jakiegoś chłopaka czy cokolwiek innego i im się drogi na parę lat rozeszły. No i powiedzmy, że od dobrych 6-7 lat przyjaźnią się ze sobą - spędzają razem czas, zwierzają się, znoszą swoje wzajemne humory itd. Scarlett może jej pomagać czasem na dyżurach bo cierpi na bezsenność i zamiast łazić bez celu po nocy to umila czas Amayi (nie mam pojęcia jak poprawnie odmienić xdd)
Moja propozycja dotyczy przyjaźni, podchodzącej pod taką najbliższą przyjaźń (takiej poszukuję, bo mi ostatnia umarła xd), ale jeśli masz inną propozycję albo wolisz inną relację np. bardziej negatywną to się dostosuję :D
Amaya Sanchez
Re: Amaya Sánchez Czw 18 Lip 2019, 19:35
Wizja takiej właśnie bliższej przyjaźni mi odpowiada. Mogłyby się przyjaźnić od dzieciaka, tak jak napisałaś i wieku powiedzmy 17 lat się pokłócić o jakiegoś fagasa, a z czasem przyszły ważniejsze zajęcia typu misje i tak dalej, i przez dłuższy czas nie odnowiły kontaktu. Więc tak myślałam, że te sześć lat temu znowu się zaczęły koleżankować, właśnie podczas misji na którą zostały wysłane we dwójkę - bo nic tak nie łączy jak wspólne polowanie na potwory na Alasce. Poza tym Amaya nie pogardzi towarzystwem na przeciągających się dyżurach w szpitalu. Z tego co zauważyłam, obie dziewczyny są ciekawskie, więc może jakieś co tygodniowe spotkanie na ploteczki i domowy serniczek?
A i dobrze odmieniasz imię Amayi (na początku też nie ogarniałam jak je odmienić xdd)
Scarlett Thorburn
Re: Amaya Sánchez Czw 18 Lip 2019, 19:38
No to idealnie <3 Wszystko mi pasuje, zwłaszcza te co tygodniowe spotkania na plotki i serniczek haha.
Jak będziesz miała chęć i czas do gry to daj znać :D
Corvus Juarez
Re: Amaya Sánchez Pią 19 Lip 2019, 14:50
To ja ci też podrzucę swoich: - Corvus Juarez - Erron Black - Drake Hellstorm
Wymyślaj ;D
Ian Core
Re: Amaya Sánchez Pią 19 Lip 2019, 15:32
A co tam to i ja ci podrzucę moją gromadkę: - Ian Core - Thea Dokken
Noemi Enamorado
Re: Amaya Sánchez Sob 20 Lip 2019, 18:28
Hello sister! :bell2:
Amaya Sanchez
Re: Amaya Sánchez Nie 21 Lip 2019, 13:40
Corvus Juarez napisał:
To ja ci też podrzucę swoich: - Corvus Juarez - Erron Black - Drake Hellstorm Wymyślaj ;D
No to tak, Corvus i Amaya wydaje mi się, że mogą mieć co najmniej neutralną relację, bo w końcu jest facetem jej siostry i chcąc nie chcąc spędzają ze sobą trochę czasu. Poza tym jest kapitanem ich drużyny. Oboje są spokojni i należą do introwertyków, więc raczej sobie nie przeszkadzają. No może poza tym, że Ama żartobliwie nazywa go "szwagrem".
Co do Errona - jestem pewna, że Amaya nie raz, nie dwa składała go do kupy po misjach, więc na pewno wymienili parę zdań.
Niestety nie mogłam nic wymyślić co do Drake nic nic nie wymyśliłam, niestety.
I przepraszam za czas oczekiwania.
Ian Core napisał:
A co tam to i ja ci podrzucę moją gromadkę: - Ian Core - Thea Dokken
Z Ianem siedzą w tej samej drużynie, więc pozytywna lub neutralna relacja raczej. Ian lubi biegać, Amaya co prawda preferuje spacerki, ale mogliby sobie łazić pobiegać od czasu do czasu. Chyba, że oczywiście masz inny pomysł.
Na Theę nie mam większej wizji, oprócz tego, że są w tym samym wieku, więc mogły wymienić parę zdań, ale chyba nic poza tym.
Noemi Enamorado napisał:
Hello sister!
Witaj siostrzyczko! Mimo odmiennych charakterów, wydaje mi się, że dziewczyny na pewno mogłyby się przyjaźnić, spędzają ze sobą w końcu te niekończące się godziny w szpitalu. Ama pewnie wpycha Noemi wszystkie możliwe wypieki, które przynosi do pracy i ogółem wydaje mi się, że stworzyłyby niezły latynoski duecik xd
Noemi Enamorado
Re: Amaya Sánchez Nie 21 Lip 2019, 19:51
Jestem jak najbardziej na tak! Nie mogę się doczekać spotkania na fabule! :)
Corvus Juarez
Re: Amaya Sánchez Nie 21 Lip 2019, 21:30
Corvus - bardzo mi to pasuje, zwłaszcza, że Noemi się z tobą dogaduje, to wręcz wskazane, by i Corvus cię lubił :D
Erron - nie pakuje się często w kłopoty, ale jak to heros pewnie nie raz był składany przez nią. Może kiedyś wyskoczyli na kawę?
Drake - w sumie masz rację, nie kręciłby się wokół takiej spokojnej Amayi, więc tutaj możemy uznać, że znają się z widzenia i tyle.