Teddy Baxter DpyVgeN
Teddy Baxter FhMiHSP

Teddy Baxter

Teddy Baxter
Teddy Baxter
Teddy Baxter Pon 03 Cze 2019, 12:50

Imię i nazwisko

Opis Relacji

Scarlett Thorburn
Scarlett Thorburn
Re: Teddy Baxter Pon 03 Cze 2019, 20:57

Scottie ma problemy ze spaniem i też często włóczy się wczesnym rankiem/późnym wieczorem. Może parę razy się na siebie natknęły, a potem nawet umawiały się na wspólny spacer? Czasem w rozmowie, czasem w milczeniu.
Myślę, że Scarlett by ją polubiła, jeśli Teddy jej na to pozwoli i dałabym im taką fajną, koleżeńską relację, w której rozmawiają o głupotach i raczej nie poruszają poważnych tematów i nie mówią o uczuciach. Ale może Ty to widzisz inaczej?
Teddy Baxter
Teddy Baxter
Re: Teddy Baxter Pon 03 Cze 2019, 22:04

Brzmi super, biorę to! Jeśli chcesz, to możemy dodać do tego jeszcze to, że Teddy po jakimś czasie zacznie trochę jej unikać, żeby upewnić się, że na pewno nie wejdą czasem na żadne trudniejsze tematy — a Scarlett może się to, oczywiście, nie spodobać. Albo w ogóle Scottie może wyjść z założenia, że może ją jakoś nienaumyślnie uraziła, a nawet pójść w całkiem inną stronę i uznać, że to Teddy się głupio zachowuje, robi cyrki i sama traci. Tak czy inaczej, to by nam dawało większe pole do popisu i jakiś punkt zaczepienia!
Scarlett Thorburn
Scarlett Thorburn
Re: Teddy Baxter Wto 04 Cze 2019, 19:35

Ze strony Scottie to byłoby bardziej właśnie na zasadzie "musiałam ją czymś urazić, że mnie unika" :D No i resztę możemy już rozegrać fabularnie, także super <3
Sponsored content
Re: Teddy Baxter

Teddy Baxter
Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry
Strona 1 z 1
Similar topics
-
» Teddy Baxter
» Teddy Baxter
» Teddy Baxter
» Pokój #43 - Teddy Baxter

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach