Scottie Thorburn DpyVgeN
Scottie Thorburn FhMiHSP

Scottie Thorburn

Scarlett Thorburn
Scarlett Thorburn
Scottie Thorburn Pon 27 Maj 2019, 22:43

♦ 25 lat ♦ od 15 lat w obozie ♦ córka Thora ♦

Avalon Johnson

BEST FRIEND. Znają się od początku, gdy trafiły do obozu - w tym samym roku. Są w tym samym wieku, ale z początku nie dogadywały się zbyt dobrze i raczej się unikały. Z czasem ich relacja ewoluowała, a teraz spędzają dużo czasu razem. Mogą na siebie liczyć i mówią sobie sekrety.  Ale przede wszystkim dobrze się razem bawią, choć Scottie uważa, że Ava za dużo trenuje i chętnie ją od tego odciąga.

Noemi Enamorado

FRIEND. Znają się od lat. Na jednej z obozowych imprez Scarlett została zaczepiona przez jakieś nachalne dziecko Aresa. Noemi stanęła wtedy w jej obronie i od tamtej pory złapały dobry kontakt. Lubią spędzać razem czas, chodzą na zakupy i generalnie świetnie się razem bawią. Ale nie tylko, bo gdy trzeba to pomagają sobie. Scarlett zawsze może na nią liczyć po walce, gdy jest ranna.

Rochelle Lacroix

FRIEND. Ich staż w obozie jest podobny i od razu znalazły wspólny język i nić porozumienia. Lubią spędzać razem czas i mogą na sobie polegać.  

Drake Hellstorm

FWB. Ich relacja od początku była skomplikowana. Po przybyciu do obozu był jej autorytetem i chodziła za nim jak bezpański piesek. Po latach, gdy miała jakieś 18 lat nieco się w nim podkochiwała i skończyło się... w łóżku. Byli razem zaledwie kilka tygodni, gdy przespał się z inną i złamał jej serduszko. Przez jakiś czas je leczyła, ignorując Drake'a.
Do czasu aż po jednej z imprez znów nie spędzili razem nocy. Kontakt się odnowił na stopie koleżeńskiej, choć od czasu do czasu urozmaicali sobie wspólny czas.

Ragnar Crow

COUSIN. Znają się od lat i są kuzynostwem, więc traktują się dobrze i zależy im na sobie, nawet jeśli nie okazują sobie tego otwarcie. Czasem ciężko przyznać się do własnych uczuć, ale Scarlett naprawdę cieszyła się sukcesem, kiedy został kapitanem ich drużyny.  

James Anderhil

MATE.  Jest prawą ręką Ragnara. Lubią się, ale raczej nie spędzają razem czasu ot tak. Niemniej podczas treningów i innych typowo drużynowych czynności dobrze się dogadują.  

Thea Drakken

COLLEAGUE.  Są w tej samej drużynie i dobrze się dogadują. Od czasu do czasu razem trenują i rozmawiają.  

Quinn Wolf

COLLEAGUE.  Zachowują do siebie raczej neutralny stosunek. Zdarzyło im się razem trenować i zamienić kilka słów, ale żadna ze stron nie planuje zmienić tego w jakąś głębszą relację.  

Jason Lloyd

ENEMY.  Poznali się pierwszego dnia, gdy Jason przybył do obozu. Na treningu, kiedy obiła mu buźkę. Przez pierwsze dwa lata ze sobą rywalizowali i nie lubili się za bardzo. Dopiero potem okazało się, że mają parę wspólnych cech, dobrze im się rozmawia i powoli zaczęli spędzać ze sobą coraz więcej czasu. Krótko mówiąc zaprzyjaźnili się ze sobą. Ale potem? Po prostu zniknął i zostawił ją bez słowa. Była załamana, zwłaszcza gdy zaczęły docierać wieści, że chłopak dołączył do NoGods. Od tego czasu go nienawidzi i traktuje jak wroga.

POLEGLI

Savio Elmo Kallabrio-Scarcello - przyjeciel
Ladgerda Amstrong - przyjaciółka
Amaya Sanchez - przyjaciółka
Aiden DuVine - kumpel
Lancelot A. M. Ouvert-Roi - kumpel
Skye Aaron Daddario - wróg

Ostatnio zmieniony przez Scarlett Thorburn dnia Sob 17 Sie 2019, 19:58, w całości zmieniany 7 razy
Aiden DuVine
Aiden DuVine
Re: Scottie Thorburn Pon 27 Maj 2019, 23:21

Masz moich chłopaków, wybierz sobie z kim chcesz relke! :D
Scarlett Thorburn
Scarlett Thorburn
Re: Scottie Thorburn Pon 27 Maj 2019, 23:52

@'Aiden DuVine' a mogę wszystkich? :D

Skoro Aiden jest 6 lat w obozie to pomyślałam, że mogliby być przyjaciółmi? Mogli się długo docierać i powoli klarować jakieś zaufanie, aż powiedzmy 3 lata temu na jakiejś misji przeżyli razem piekło i zbliżyło ich to na tyle, że teraz są friendsy?

Znowu Lancelot to też materiał na kumpla :D jestem rozdarta haha. Chyba że dasz mi obu w takim przyjacielskim akcencie? *greedy*

ALE wyczuwam hejt z Panem Smutnym. W sensie SAD, w sensie Skye. Może sam fakt, że jest w "przeciwnej drużynie"? A może coś konkretnego ich poróżniło? Jakaś walka między sobą?
Aiden DuVine
Aiden DuVine
Re: Scottie Thorburn Wto 28 Maj 2019, 00:07

Więc tak, z Aidenem proponuję przyjaźń, ale opartą na wieloletniej współpracy. Dopiero ostatnio zaczyna się przekonywać do dziewczyny, bo mimo tego, że on otwarty to raczej nieufny. Ale taki cukiereczek still.

Z Lancelotem to on zawsze stonowany był i taki spokojny. Pomoże rozmową i dobrą herbatą i powspomina studia medyczne, tudzież pomoże z zakresu kardiologii na oddziale szpitala.

SAD - Mogli się znać w obozie i jako, że chłopak traktował dziewczynę oschle i zimno ona na niego reagowała źle, a taki jest niestety Skye, a więc nie pałali do siebie miłością w obozie, a potem jak on zmienił to gdzie żyje i jak się zachowuje odbiera bardzo źle i mocno na niego reaguje.

Co Ty na to?
Scarlett Thorburn
Scarlett Thorburn
Re: Scottie Thorburn Wto 28 Maj 2019, 00:20

Wszystko mi pasuje <3 Super, jutro wpiszę

I już możesz myśleć nad wspólnym wątkiem!
Savio E. Kallabrio-Scarco
Re: Scottie Thorburn Wto 28 Maj 2019, 13:39

Podrzucam Savio, bo oboje są z nordyckiej części obozu ;)
Scarlett Thorburn
Scarlett Thorburn
Re: Scottie Thorburn Wto 28 Maj 2019, 13:59

O i nawet są w jakimś stopniu rodziną! Jej ojciec to dziadek Savio xd
Stawiamy chyba na jakaś dobra relacje? Może taka rodzinna trochę?
Re: Scottie Thorburn Wto 28 Maj 2019, 16:01

O! To tym bardziej wypadałoby pójść w coś rodzinnego :D
Savio ma we Włoszech dwie młodsze (śmiertelne) siostry, z którymi jest bardzo mocno związany pomimo stosunkowo rzadkiego kontaktu. Niewykluczone więc, że w pewnym momencie zacząłby szukać w Obozie kogoś na kogo, mógłby przelać swoje braterskie uczucia. I tutaj napatoczyłaby się Scottie.
Chłopak na pewno starałby jej się wybijać z głowy głupie, nieodpowiedzialne pomysły, nie bojąc się powiedzieć jej tego wprost, mając na względzie dobro dziewczyny. I z tego co widzę w KP, oboje lubią rysować, więc mogli się razem odstresowywać przy kolorowankach xDDD
Scarlett Thorburn
Scarlett Thorburn
Re: Scottie Thorburn Wto 28 Maj 2019, 20:19

Super, wielkie TAK na taką relację. Już nawet wpisałam <3
Jason Lloyd
Jason Lloyd
Re: Scottie Thorburn Wto 28 Maj 2019, 23:23

Moja postać była 5 lat w obozie, więc może będzie pasować do relacji. W karcie napisałem o dziewczynie która obiła Jasona na treningu, pierwszego dnia jego pobytu w obozie. Może ty nią będziesz? Nasze postacie ścierały się ze sobą na treningach, na początku byli rywalami, ale później się zakumplowali. Trwało to parę lat i pewnego dnia Jason po prostu zniknął. Po jakimś czasie zaczęły przychodzić wieści, że dołączył do NoGods, a dziewczyna miała z tego powodu żal do niego. Według historii jaką sobie wymyśliłem, nikt w obozie nie wie, że Jasona zaatakowały dzieci Aresa i dlatego postanowił opuścić obóz. Oczywiście, można to opisać trochę lepiej. Może być taka relacja?
Scarlett Thorburn
Scarlett Thorburn
Re: Scottie Thorburn Wto 28 Maj 2019, 23:34

O jeny, jak fajnie, że przyszedłeś z gotowym pomysłem <3

I bardzo mi się podoba ten pomysł, Scottie mogła być dziewczyną, która pierwszego dnia obiła mu buźkę :D Pasuje mi początkowa rywalizacja, która później przeradza się w koleżeństwo... a może coś na kształt przyjaźni? Zaczęłoby im na sobie naprawdę zależeć, przez co strata i wiadomość o dołączeniu Jasona do NoGods byłaby dla niej tym bardziej bolesna.
Od czasu jego zniknięcia, dziewczyna skreśliła go ze swojego życia i przyjaźń zamieniłaby się na wrogość z jej strony. A ponowne spotkanie rozumiem, że rozegramy fabularnie? :D
Jason Lloyd
Jason Lloyd
Re: Scottie Thorburn Wto 28 Maj 2019, 23:47

Trochę wstyd mi pisać do ludzi bez gotowego pomysłu.

Chodziło mi dokładnie o to co napisałaś :) Przyjaźń, niewiadome zniknięcie, parę lat nie widzenia, a za jakiś czas, daleko, daleko, zakończy się to walką albo pogodzeniem się. Zobaczymy jak się to potoczy.
Scarlett Thorburn
Scarlett Thorburn
Re: Scottie Thorburn Wto 28 Maj 2019, 23:56

Haha, mi nie jest wstyd xd

No i super, nie mogę się doczekać tego rozegrania!
Sponsored content
Re: Scottie Thorburn

Scottie Thorburn
Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry
Strona 1 z 1
Similar topics
-
» Scottie Thorburn
» Scottie Thorburn
» Scarlett Thorburn
» Scarlett Thorburn
» Scarlett Thorburn