Isabelle Lancaster Pon 21 Lut 2022, 21:30 | |
| Isabelle Lancaster Wiek i data urodzenia: 25 lat, 19.09.1996 Boski rodzic: Eris Pochodzenie: USA, Detroid Staż w obozie: dopiero co przybyła Ranga: Obozowicz Specjalizacja: Wojownik Lili Reinhart Wizerunek Na pewno zauważyłeś, że długie blond włosy są moją dumą, ojciec wciskał mi kit, że mam je po matce, kiedy byłam jego małą księżniczką. Oczy mam po nim niebieskawo-zielonkawe. Moje ciało jest szczupłe i wysportowane, ponieważ od zawsze inwestowałam w nie swój czas. Jak na kobietę chyba jestem całkiem wysoka - 1.78 m mogłabym załapać się do modelingu, ale nie szczególnie mnie to interesuje. Ubieram się seksownie, ale też i komfortowo to ja mam się czuć w tym dobrze. Poprzez strój ukazuje światu swoje walory, jestem odważną kobietą, która nie boi się pokazać odrobiny nagiego ciała. W końcu tak nas stworzono, żadna szmata nie zdobiła nam dupy. Charakter Na pierwszy rzut oka sprawiam wrażenie cnotki lub dziwki. Pożądają mnie, albo nienawidzą. Kobiecość to cała esencja mojej osoby. Nie jednak ta delikatna, wrażliwa czy opiekuńcza, a wojownicza, namiętna i pewna siebie. Nieprzewidywalność to, czego najbardziej boją się mężczyźni w kobietach, a moja płeć zazdrości mi tego obdarzając mnie serią pogardliwych spojrzeń i słów: szmata, dziwka czy suka. Jestem po prostu otwartą, wyzwoloną laską, która robi wszystko, co tylko zapragnie. Więc pierdol się. Niektórych zawstydza mój brak taktu, chłodna kalkulacja, ale nie jestem zimną suką. No dobra, większość mnie za taką ma, ale nie wiedzą, jaka jestem naprawdę. Zależy mi na innych, jednak okazuje to w dość odmienny sposób niż bliskie czułości, słowa czy uśmiechy. Cenie sobie szczerość, ale także zaradność. Dlatego w żaden sposób nie odpychają mnie nieczyste zagrania, czy okrucieństwo. Każdy radzi sobie jak może, każdy jest taki, jakim życie go stworzyło. Bywam nieznośna, impulsywna i z pewnością mam niewyparzoną gębę, ale jeśli trzeba, potrafię stanąć na wysokości zadania. Ciężko jest mnie zdemotywować, jeśli sobie coś postanowię. Cholernie uparta i zawzięta, to właśnie ja. Jeśli uważasz, że jest coś niemożliwego, pokaże Ci, że nie ma takiej rzeczy. W moim słowniku nie istnieje słabość, bezradność czy wrażliwość. We mnie jest tylko siła, pasja i ogień. To, co chce, zrobię. Kogo chce to, zniszczę. Nikt, a ni nic mi w tym nie przeszkodzi.
Freeform |
|
Re: Isabelle Lancaster Pon 21 Lut 2022, 21:34 | |
| Podbijam. |
|
Re: Isabelle Lancaster Wto 22 Lut 2022, 18:01 | |
| Karta Postaci Zaakceptowana! Otrzymujesz na start: - 0 punktów zwykłych - 0 punktów boskich
Witaj w grupie Achillesa, Isabelle! Uwagi! W związku z wybranym obozowym stażem, musisz wybrać sobie trenera z listy aktywnych graczy. Ten ma jednak prawo nie zgodzić się ciebie trenować, więc wtedy odzywasz się do innego i tak dalej. Jeśli nie uda ci się znaleźć trenera przy trzeciej próbie, przydzielimy ci go losowo. Ewentualnie możesz zgłosić się do innego, wybranego przez siebie gracza, który nie wziął funkcji trenera (z takiej opcji skorzystał np. Odysseas i dogadał się z Vivianą), a z którym chciałabyś ćwiczyć. Tutaj jednak wszystko zależy od zgody drugiej strony. Nie może też to być osoba z grupy Beowulfa, bo ci są za młodzi. Lista dostępnych trenerów: @Aron Ortega@Balthazar MacGrioghair@Christopher Taylor@Corvus Juarez@Drake Hellstorm@Erron Black@Gabriela Glavaš@Iris Grimsdóttir@Kate Gibbins |
|
|