Kobieta jest najlepszą przyjaciółką Hoshiego. Za pewne dużo ją to kosztowało by Usami uznał ją za osobę ważną w swoim życiu. Nie przyzna się, ale bardzo bardzo mu zależy na Noemi i jest wdzięczny za to, że pomogła mu odnaleźć się w obozie. Oczywiście widzi w niej kobietę, ale bardziej traktuję ją jak siostrę. Szanuję to, że ona jest już w związku tyle lat. W jakiś sposób jej tego zazdrości, bo do tej pory jego spotkania z innymi kończyły się romansami, które szybko kończyły się, jak się zaczynały. Z Noemi Hoshi może porozmawiać o wszystkim, najbardziej lubią słuchać i nie raz jeść razem z sobą. Prawie cały czas prawi dziewczynie komplementy i mówi do niej pochlebne np. kochanie, ślicznotko, Czarnulko itd. Wiele razy ktoś myślał, że są parą.
Violet Blythe
Siostra Hoshiego za sprawą tego, że mają taką samą matkę czyli boginię Hekatę. To Violet oprowadziła go po obozie.
Rose Drayton
Hoshi z Rose znają się ze szpitala. Oboje opatrują zranionych wojowników. Razem przejawiają uwielbienie do roślin. Dziewczyna lubi mu przynosić kwiatki na rozweselenie.
Folklore Galichet
Brat Hoshiego z racji powiązania, że mają taką samą matkę, boginię Hekatę.
Corvus Juarez,
Jest chłopakiem jego najlepszej przyjaciółki Noemi. Cóż... nie wiem czy można powiedzieć to tak, że panowie mieli przyjemność się poznać. W sumie powitanie było ich dość chłodnie. Może dlatego, że trochę podobne mają charaktery. W relacji ze sobą są na stopie neutralnej.
[/quote]
Imię i nazwisko
Opis Relacji
Ostatnio zmieniony przez Hoshi Usami dnia Sro 13 Lut 2019, 17:44, w całości zmieniany 6 razy
Noemi Enamorado
Re: Hoshi Usami Pon 11 Lut 2019, 12:59
Witam, ja to tylko tutaj zostawię :)
Hoshi Usami
Re: Hoshi Usami Pon 11 Lut 2019, 13:05
Hmm... przyjaciółka, a może wcześniej ich coś bliższego łączyło? Romans?
Noemi Enamorado
Re: Hoshi Usami Pon 11 Lut 2019, 13:47
Hoshi Usami napisał:
Hmm... przyjaciółka, a może wcześniej ich coś bliższego łączyło? Romans?
Z tym romansem może być ciężko zważając na fakt, że od 5 wiosenek Noemi jest oficjalnie zajęta przez kolesia, który obciąłby mu jaja, jakby Hoshi czegoś próbował :D Stały związek jednak nie przeszkadza Noemi we flirtowaniu z innymi facetami, zwłaszcza, gdy Corvus jest zajęty sobą. Ale skoro jesteśmy w tej samej drużynie możemy się przyjaźnić, a czasem powymieniać komplementami na swój temat. Czasem jadają razem lunche, Noemi pewnie też często opatruje mu powierzchowne rany, kiedy ktoś go tam draśnie na treningu, albo coś mocniej pokiereszuje na misji. Słuchają sobie razem rocka, a ona wiecznie pyta, kiedy ją narysuje. Co Ty na to?
Hoshi Usami
Re: Hoshi Usami Pon 11 Lut 2019, 14:03
Pomysł z tym romansem to tak mi wpadł do głowy, tak opcjonalnie jakbyś nie zgodziła się na przyjaciółką. Poza tym nie wiedziałam, że Twoja postać jest już zajęta. To może i lepiej. Z racji, że Hoshi raczej jest samotnikiem i jest skryty, to taka bratnia dusza jak Neomi mu się przyda. U niego nie łatwo przyznać, że ktoś jest dla niego ważny i w relacjach ma status przyjaciela. Powiedzmy, że Twojej postaci się udało, choć wymagało to czasu. Myślę, że te Twoje pomysły są idealne. Jakby co Hoshi obtoczy opieką Neomi kiedy ona będzie ranna. W takim razie mamy uzgodnioną relację - przyjaciele ^,^
Noemi Enamorado
Re: Hoshi Usami Pon 11 Lut 2019, 14:07
Hoshi Usami napisał:
Pomysł z tym romansem to tak mi wpadł do głowy, tak opcjonalnie jakbyś nie zgodziła się na przyjaciółką. Poza tym nie wiedziałam, że Twoja postać jest już zajęta. To może i lepiej. Z racji, że Hoshi raczej jest samotnikiem i jest skryty, to taka bratnia dusza jak Neomi mu się przyda. U niego nie łatwo przyznać, że ktoś jest dla niego ważny i w relacjach ma status przyjaciela. Powiedzmy, że Twojej postaci się udało, choć wymagało to czasu. Myślę, że te Twoje pomysły są idealne. Jakby co Hoshi obtoczy opieką Neomi kiedy ona będzie ranna. W takim razie mamy uzgodnioną relację - przyjaciele ^,^
Super! <3 Zaraz Cię wpisuję w moje skromne relacje :D
A gdybyś miała ochotę coś gdzieś zagrać to wal na priv.
Rose Drayton
Re: Hoshi Usami Sro 13 Lut 2019, 02:25
Rozdaję kwiatuszki, co dostanę w zamian? ✿ Może alchemiczne eksperymenty?
Hoshi Usami
Re: Hoshi Usami Sro 13 Lut 2019, 10:53
Możemy, czemu by nie? A zna się tylko na alchemii czy na zielarstwie też? Mogą być jakby kolagami z "pracy"? Mòj zna się jeszcze na opatrywaniu ran, a Rose?
Rose Drayton
Re: Hoshi Usami Sro 13 Lut 2019, 16:10
Jako córka Demeter to ziółka są u niej podstawą. Rose też całkiem nieźle daje radę na dyżurach w szpitalu, więc myślę, że mogli posklejać razem paru obozowiczów. Oprócz tego, tak czytając KP Hoshiego, to zaczęłam się zastanawiać, czy Rose nie miałaby jakiegoś swojego drygu dobroci i nie przynosiła mu zawsze jakichś kwiatków na rozweselenie, żeby ta "skorupka" Hoshiego sobie istniała wokół niego, ale porośnięta jakimś mechem czy coś. :D