Alva DpyVgeN
Alva FhMiHSP

Alva

Alva Bergman
Alva Bergman
Alva Nie 14 Cze 2020, 15:31

Alva Bergman

Pozytywne

- Potrzebujesz oprowadzenia po obozie?
- Poradzę sobie.
*5 minut później*
- Wiesz co, chyba skorzystam z twojej oferty.

Nigdy nie spodziewałabym się, że otrzymam całkowicie bezinteresowną pomoc od kogokolwiek i to praktycznie pierwszego dnia, kiedy tylko znalazłam się w obozie. Taka miła, uprzejma... Nic dziwnego, że z biegiem czasu stała się moją przyjaciółką, jedną z niewielu, którzy złamali moje zimne ściany, zanim te w ogóle powstały. Stała się moją bliską przyjaciółką, do której mogę się zawsze zwrócić. I jakby czegoś potrzebowała, może też zwrócić się do mnie, bo nigdy nie zostawiłabym jej w potrzebie. Mogłabym nawet zesłać kogoś wprost do Helheim, jeżeli byłaby taka potrzeba.

Alaude Laborde

Jedna drużyna, od dziesięciu lat. Jeden z niewielu, który nie zwątpił i wciąż gotowy jest na trening, czy wspólne picie. Szanuję, może jeszcze nie ufam w pełni, jednak szanuję.

Neutralne

Hoshi Usami

Szczerze, to nawet nie wiem, że tak się nazywa, ale będę w stanie rozpoznać jego twarz, jak go gdzieś zobaczę, przez to nieszczęsne spotkanie.

Blake Simmons

Nie miałam jeszcze okazji porozmawiać z córką Aresa na osobności, ale wydaje się być w porządku osobą. Może jeśli zdołam poznać ją trochę lepiej, stwierdzę, czy będę w stanie jej zaufać.

Negatywne

Folklore Galichet

Niegdyś mistrz, kompan do picia i towarzysz wszelkich libacji, ale wszystko skończyło się w chwili, gdy dotarło do mnie, jak mnie traktował przez te dziesięć lat. Niby uczeń, a jednak bardziej podnóżek. No trudno; dobrze, że unikanie go jest prostsze, niż się wydaje.

Imię i nazwisko

Treść relacji

Imię i nazwisko

Treść relacji

Ostatnio zmieniony przez Alva Bergman dnia Czw 13 Sie 2020, 17:54, w całości zmieniany 5 razy
Alaude Laborde
Alaude Laborde
Re: Alva Sro 17 Cze 2020, 00:34

Pani vice coś dla mnie znajdzie?
Mia Gordon
Mia Gordon
Re: Alva Sro 17 Cze 2020, 01:53

Co tam słonko chcesz od słodkiej Mii? :D
Alva Bergman
Alva Bergman
Re: Alva Sro 17 Cze 2020, 12:17

Alaude Laborde napisał:
Pani vice coś dla mnie znajdzie?
Francuziku, może Alva jest jedną z niewielu, z którą się jeszcze nie zmierzył, chociażby ze względu na różnicę wieku i płeć? Poza tym możemy znać się z misji, czy nawet pić razem; ciosy kształcić i w ogóle ^^

Mia Gordon napisał:
Co tam słonko chcesz od słodkiej Mii? :D
O mamo! Zbliżony wiek, może wzięła sobie dwa lata młodszą koleżankę pod skrzydła jak ta znalazła się już w nordyckiej części obozu, co mogło zaowocować bliższą przyjaźnią? <3
Alaude Laborde
Alaude Laborde
Re: Alva Czw 09 Lip 2020, 21:01

Możemy to pociągnąć nawet w stronę śmieszka, że Alaude nie chce zmierzyć się z Alvą, gdyż ta jest dla niego gówniarą i tak naprawdę to strata czasu dla niego xd

Misje i wspólne picie jak najbardziej, treningi także, w końcu ta sama drużyna, więc zapewne nie raz nie dwa wspólnie ćwiczyli :D
Sponsored content
Re: Alva

Alva
Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry
Strona 1 z 1
Similar topics
-
» Alva Bergman
» Alva Bergman
» Alva Dahlbergh
» Alva Dahlbergh
» Alva Dahlberg